SVENSKA PVC-FÖNSTER

Fönster av styva pvc-profiler sparar stora pengar åt kloka fastighetsägare år ut och år in. Det är täta, dragfria fönster med låga U-värden som minskar energikostnaden. Det är extremt väderbeständiga fönster som aldrig behöver målas.
Inte nog med det, det är fönster gjorda av rejäla karmar och bågar som är säkra och trygga redan i grundutförandet.

 

Varje dag är det fler och fler som upptäcker fördelarna med svenska pvc-fönster:

 

• Minimalt underhåll
• Lång livslängd
• Energisnåla och täta
• Miljömässigt konkurrenskraftiga
• Säker konstruktion

 

Industrigruppen för PVC-fönster är ett samarbete mellan Sveriges ledande pvc-fönstertillverkare för att öka kännedomen och kunskapen om pvc-fönster.

 

SE UPP FÖR BILLIG IMPORT!

Pris och kvalitet hänger ihop. Det gäller givetvis också för pvc-fönster. Därför kostar svensktillverkade pvc-fönster ofta lite mer än importerade.

Fönstren från företagen i Industrigruppen för PVC-fönster är både testade och besiktigade av SP med högt betyg. De tillverkas i Sverige, alltid under rejäla och justa arbetsförhållanden och alltid med material av absolut högsta kvalitet.

Arbetskraftskostnaden för ett fönster är bara en mindre del av totalkostnaden, så för billiga importfönster är det inte bara lågavlönad arbetskraft som sätter priset.

Du får vad du betalar för. Anlita något av företagen i Industrigruppen för PVC-fönster så får du fönster som är värda varenda krona.

  • Förtroendet för den svenska tillverkaren avgjorde. En enig styrelse står bakom prisskillnaden.

    Vi hade bestämt oss för underhållsfria fönster. Så redan från början var det klart att det skulle vara PVC-fönster, berättar Johnny Asp, ordförande i Brf Tallen i Skoghall som just fått nya fönster och balkongdörrar i samtliga lägenheter. 

Läs mer...